منو

ترفند های برای برنامه محبوب تلگرام

مسنجر تلگرام ( Telegram ) از قدرتمندترین ، پرسرعت ترین و مطمئن ترین مسنجرهای کنونی در دنیاست که رقیب جدی برای وایبر ، لاین و واتس اپ می باشد . در این مقاله تصمیم گرفتیم برخی از ترفندهای تلگرام که برای استفاده بهتر و تسلط بیشتر شما در این نرم افزار (Telegram) مفید و کاربردی هستند را معرفی کنیم.

۱- سوییچ به حالت موبایل در نسخه دسکتاپ
یکی از ویژگی های مخفی در نسخه دسکتاپ تلگرام امکان سویچ کردن به مد موبایلی آن است برای این کار شما بایدگوشه پنجره نسخه دسکتاپ را بگیرید و صفحه را به اندازه کافی کوچک کنید در این صورت برنامه از شما میپرسد آیا میخواهید به مد موبایلی بروید یا خیر در صورت تایید در دسکتاپ حالت موبایلی برای شما فعال میشود.

۲- ذخیره پروفایل پیکچرز افراد در تلگرام
شما اگر تا کنون ۴ بار تصویر پروفایل خود را تغییر داده باشید کاربران دیگر میتوانند عکس های قبلی شما را مشاهده کنند برای جلوگیری از این کار شما هر گاه تصمیم به این کار گرفتید که عکس پروفایل خود را تغییر دهید ابتدا عکس قبلی خود را پاک کنید و سپس عکس جدید را انتخاب کنید.
برای پاک کردن عکس فعلی خود به بخش تنضیمات بروید و بر روی علامت دوربین کلیک کنید و گزینه delete photo را انتخاب کنید.
و برای انتخاب تصویر جدید نیز به قسمت تنضیمات دوباره بروید و بر روی دوربین کلیک کنید و و تصویر جدید را انتخاب کنیددر اینصورت دیگر تصاویر قبلی شما برای دیگران قابل رویتنمیباشد.

۳- آموزش دیدن عکس های پروفایل قدیمی یک شخص در تلگرام
برای این کار در صفحه اصلی برنامه بر روی به منویکناری بروید و contacts را انتخاب کنید شخص مورد نظر را انخاب کنید و بر روی آن کلیک کنید در صفحه باز شده بر روی عکس شخص کلیک کنید تا پروفایل آن شخص باز شود در صفحه باز شده بر روی عکس شخص کلیک کنید تا عکش شخص به صورت کامل باز گردد در بالای صفحه عکس های قدیمی شخص مشخص است مثلا ۱٫۱ یا ۱٫۴ و برای ذخیره عکس دوستانتان از ۳ نقطه بالای صفحه عکس دوستانتان را در گالری تصاویر ذخیره کنید.

۴- آموزش پاک کردن مکالمه خود با یک شخص در تلگرام
برای پاک کردنمکالمه خود با برای این کار بر روی مکالمه که انجامداده این انگشت خود را قرار دهید و بعد دکمه delete را انتخاب کنید.

۵- آموزش پاک کردن گفتگو خود با یک شخص در تلگرام
اگر میخواهید سوابق خود را یک شخص را به طورکامل پاک کنید در صفحه اصلی انگ شت خود را بر روی آن مکالمه قرار دهید و بع گزینه clear history رل انتخاب کنید توجه در این صورت فقط مکالمات دو طرف در گوشی اندرویدی شما کامل پاک میشود و در گوشی دیگری پاک نمیشود.

۶- آموزش ایجاد شناسه یکتا یا user id در تلگرام
شما میتوانید برای خود یک شناسه یکتا ایجاد کنید تا کاربران دیگر بدون داشتن شمکاره تماس شما با وارد کردن شناسه شما را بیابند برای ایجاد شناسه به قسمت تنضیمات برنامه بروید و بر روی user name کلیککنید در صفخه باز شده میتوانید برای خود یک شناسه یکتا ایجاد کنید مثال emasis@ و غیره…

۷- اضافه کردن یک شخص به گروه تلگرام
برای اضافه کردن یک شخص به چت گروهی کافیست وارد گروه شوید و بر روی نام گروه در بالای صفحه کلیک کنید وگزینه add member را انخاب کنید و افراد مورد نظر خود را به گروه اضافه کنید در صورت اضافهکردن یک نفر به گروه برای تمامی اعضای گروه پیغامی ارسالم یشود که شما فلان شخص را به گروه اضافه کرده اید.

۸- افزودن استیکرهای دریافتی از دوستان به مجموعه استیکرهای شخصی
یکی از قابلیت های بسیار عالی تلگرام، اضافه کردن استیکرهای ارسالی دوستان به مجموعه شخصی است. برای این کار کافیست روی هر استیکر دریافتی یک بار اشاره کرده و حالا گزینه Add to Stickers را انتخاب کنید. با این کار، درست مثل روش قبلی مجددا پیش نمایشی از تمام استیکرهای آن مجموعه را مشاهده خواهید کرد که در صورت تأیید، همگی شان به مجموعه شخصی شما اضافه خواهند شد. برای حذف، مخفی نمودن یا کپی کردن لینک هر مجموعه استیکر هم می توانید به بخش Settings تلگرام مراجعه کرده و سپس از بخش Messages گزینه Stickers را انتخاب کنید.

۹- حل مشکل لودینگ با سرعت پایین ، فرستاده نشدن کد تایید ، کانکتینگ ، لود نشدن عکس ها و … در Telegram )
۱- اینترنت گوشیتان را قطع نموده و نرم افزار تلگرام را کاملاً ببندید ( حتی از قسمت برنامه های اخیر ) .
۲- به Settings گوشیتان رفته و از آنجا به قسمت حذف نرم افزار تلگرام بروید . الان دو گزینه به نام های Clear cache و Clear data وجود دارد . روی هر دو ضربه بزنید .
۳- اکنون دوباره به اینترنت وصل شوید و فیل.تر.شک.ن گوشیتان را فعال کنید ( ترجیحاً سا.ی.فون ) . بعد به راحتی ثبت نام کنید تا به اکانت قبلی خود منتقل شوید . فقط ممکن است بعضی از پیام ها و استیکرهایی که دانلود کردید ، حذف شود . بعد از ثبت نام می توانید بدون فیل.تر.شکن با تلگرام به راحتی کار کنید …

۱۰- آموزش یافتن افراد از طریق ID
همانطور که می دانید ، قسمت جستجوی تلگرلم غیرفعال شده است . بنابراین برای یافتن افراد از طریق ID کافیست :
۱- در دستگاهی که تلگرام روی آن نصب است ( موبایل یا کامپیوتر ) ، مرورگر خود را باز کنید .
۲- در نوار آدرس مرورگرتان نشانی telegram.me/Your ID را نوشته و به جای کلمه Your ID نام ID موردنظرتان را بنویسید و تایید کنید .
۳- اکنون در صورت وجود ID موردنظر ، روی دکمه SEND MESSAGE بروید تا به صفحه ی چت با مخاطبتان منتقل شوید .

۱۱- مخفی کردن حالت آنلاین بودن شما
برای این که حالت آخرین وضعیت آنلاین بودن خود را مخفی کنید کافیست به قسمت Settings و سپس Privacy and Security رفته و روی گزینه Last Seen ضربه زده و سپس گزینه های Everybody ( نمایش آنلاین بودن شما برای همه ) یا My Contacts ( نمایش آنلاین بودن شما برای مخاطبانتان ) یا Nobody ( مخفی کردن وضعیت آنلاین بودن شما از همه ) را انتخاب کنید .
همچنین می توانید از قسمت Never Share With کاربرانی را که می خواهید از وضعیت شما با خبر نشوند را انتخاب کنید . ( یعنی اگر وضعیت آنلاین بودنتان برای همه فعال باشد می توانید از طریق این قسمت وضعیت خود را از دید برخی مخاطبانتان پنهان کنید هرچند که این مورد را چندان توصیه نمی کنم و بهترین گزینه برای مخفی شدن از نظر من همان Nobody است ) .

۱۲- حذف کامل اکانت تلگرام
برای حذف اکانت تلگرام کافیست به آدرس https://my.telegram.org/deactivate رفته و شماره موبایل خود را ( ۹۸۰۹XXXXXXXXX+ ) وارد کنید و روی Next کلیک کنید . در همین لحظه پیامی به تلگرام شما فرستاده می شود که حاوی یک پسورد است . اکنون کافیست پسوردی را که دریافت کرده اید در قسمت Passwords وارد کرده و روی Sign In کلیک کنید . اکنون در به صفحه ای منتقل می شوید که در آن علت حذف اکانت تلگرام از شما پرسیده می شود . کافیست در بخش ? Why are you leaving عبارت I don’t use Telegram sometimes را وارد کرده و روی گزینه Done کلیک کنید . حالا یک سوال از شما پرسیده می شود که باید گزینه Yes ,delete my account را انتخاب کنید . ( در صورتی که از حذف اکانت خود منصرف شدید گزینه ی دیگری را انتخاب کنید زیرا تمام اطلاعات شما بعد از حذف از بین خواهد رفت ) . اکنون اکانت و سابقه فعالیت شما در تلگرام پاک خواهد شد .

۱۳- آموزش ساخت لینک دعوت برای گروه
این قسمت فقط برای مدیر ( ادمین ) گروه کاربرد دارد :
۱- در منوی نرم افزار تلگرام ، روی New Group بزنید .
۲- در این مرحله اعضای گروه را انتخاب نموده و در مرحله ی بعد از آن اسم و عکس موردنظر گروهتان را انتخاب کنید .
۳- اکنون در قسمتی که اطلاعات گروه در آن قرار دارد ( اطلاعاتی همچون نام اعضا ، نام گروه و … ) ، روی سه نقطه گوشه بالا ضربه بزنید و Add member را انتخاب کنید .
۴- اکنون دو راه برای دعوت دوستان به گروه وجود دارد : اضافه کردن کاربران از لیست شماره ها یا اضافه کردن آن ها در گروه توسط لینک دعوت . اکنون روی گزینه Invite to Group via Link بزنید .
۵- اکنون از طریق گزینه Copy Link یا Share Link می توانید لینک دعوت گروه خود را در سایر گروه ها به اشتراک بگذارید .
همانطور که در ابتدا گفتیم به این قسمت فقط مدیران گروه دسترسی دارند ، پس اگر در گروهی عضو هستید می توانید لینک دعوت آن گروه را از مدیر آن گروه دریافت کنید .

۱۴- آموزش برگشت به گروه لفت داده شده
طبیعتاً با این مشکل نیز روبرو شده اید که هنگامی از گروهی لفت ( Left یا همان ترک گروه ) داده اید دیگر نمی توانید وارد آن شوید . اما پی سی لند این مشکل را نیز برای شما حل نموده است .
توجه : این روش فقط برای کسانی است که از تلگرام وب ( Telegram Web ) لفت داده اند و اگر از تلگرام گوشی یا موبایل لفت داده اید ، این روش برایتان فایده ای ندارد و البته برای بازگشت به گروه های لفت داده شده در تلگرام موبایل و کامپیوتر نیز فعلاً راهی وجود ندارد .
کافیست :
۱- به این آدرس بروید و وارد اکانتتان شوید .
۲- گروهی را که از آن می خواهید را انتخاب کنید و به قسمت Group Info بروید و گزینه Leave را انتخاب کنید :
۳- حال اگر دوباره قصد وارد شدن به گروه را دارید ، به Group Info رفته و گزینه Return to Group را بزنید :
توصیه مهم ) اگر دوست دارید همیشه امکان ورود دوباره به گروه های تلگرام که از آن ها لفت داده اید برایتان فراهم باشد ، حتماً از طریق تلگرام تحت وب از گروه لفت دهید .
همچنین اگر گروهی را کاملاً Delete کنید ، دیگر امکان بازگشت به آن حتی در نسخه وب نیز موجود نیست !!! پس اگر احساس می کنید که زمانی ممکن است به گروهی که لفت داده اید برگردید ، حتما از طریق Telegram Web اقدام کنید و فقط از گروه لفت بدهید و ان را Delete نکنید .
* دو نفر هستند که می توانند شما را از گروه اخراج کنند : مدیر ( Admin ) گروه و کسی که شما را در گروه ادد کرده است .

دسته بندی ها: تکنولوووژی, ویژه

دیدگاه ها